söndag 16 maj 2010

Födelsedag

Efter jobbet på fredagen fick jag mig lite mat och begav mig i vanlig ordning till den Vilda baren. Där träffade jag lite bekantingar och killen jag sov med tidigare i veckan hade födelsedag. Så det blev rätt trevligt, och blött. Vi sjöng grattissång till och med.

En konstig kille dök upp och ställde märkliga frågor till bartendern. Han verkade lika osocial som mig, minst. Men han hann med att berätta sitt livshistoria i sammanfattning på 5 minuter för en av stammisarna som inte var ett dugg intresserad av det. Han ställde upp med förhoppningen att få lite lammkött med sig hem. Var livrädd att han skulle ge sig på och börja snacka med mig, då tror jag faktiskt att jag hade talat extra dålig halvdanska med honom, men turligt nog slapp jag.

Så dök killen jag var ut med för ett par veckor sedan upp och efter ett tag verkade han väldigt tyst och ensam. Men när jag vände mig mot honom för att börja snacka såg jag hur lite spya gled nerför hans haka och ner på byxorna. Bestämde mig för att INTE snacka med honom…

Fick så en trevlig svart amerikan som var i Danmark för att jobba ett par månader bredvid mig i baren. Han visade sig vara mycket trevlig och enkel att snacka med även för en socialt obegåvad person som mig.

Så rasade folket in och festen började. Men jag brydde mig inte så mycket, jag hade ju en amerikan på G, om än inte så jättehet, men vad gör man inte. Födelsedagsbarnet undrade om vi inte skulle hänga med till Dansbaren och eftersom amerikanen inte varit där så tyckte jag det kunde vara lämpligt.

3 kommentarer:

K sa...

En man med spya i mungipan klarar vi oss verkligen utan.

Kim M sa...

Ha ha.
Så kul att det bara blev ett K!

Ponte sa...

K som i K-rufs! Idissling klarar vi oss utan.