tisdag 4 maj 2010

Morgonfest igen

Fortfarande mer än en vecka efter...

Nådde Morgonvärdshuset på lördagsmorgonen tillsammans med nummer 2. Ett tag senare fick vi sällskap av killen som daskat sin Prins Albert försedda lem i bardisken och kilen som fått 5 lemmar och var på jakt efter nummer 6 samma kväll. I baren hamnade vi i snack med någon mycket märklig människa som verkade helt ofarlig med helt konstig. Som tur var fick nummer 2 honom bredvid sig så jag slapp...

Så dök ytterliggare en bekanting upp som hade en man i 40-årsåldern som såg bekant ut i släptåg. Mannen snackade om hur skönt det var att ha stadgat sig och hur monogama han och pojkvännen var och om lättnaden att slippa ut och leta sex. Så nämnde han att hans man var italienare och då hajjade Ponte till. Det var ju han som (tillsammans med sin ganska hete italienske man) bjudit hem mig på trekant för ett tag sedan. Mer om det här.

Några spelade tärning, nummer 2 och jag vi förflyttade oss ner i ett hörn för att slippa de nu 2 helkonstiga (men tydligen ofarliga) människorna vid baren, killen med de 5 lemmarna var inte mycket till längre, han fnissade oavbrutet och så slutade morgonfesten.

Så traskade han med de 5 lemmarna hem, liksom de båda bekantingarna och vi andra tre gick runt hörnet och köpte mackor. Så traskade vi till den äckligare av Bastuklubbarna, men jag skyllde på att jag skulle äta klart mackan innan jag kom in. De båda andra hade nått på G och det roliga är ju att jag har delat säng med killen med Prins Alberten en gång samtidigt som han sov sked med nummer 1. Nämnde inte det för nummer 2 för säkerhets skull.

Istället för att traska in där kom jag fram till att låta dem pyssla med vad de ville och traskade till den lite mer fashionabla Bastuklubben. På vägen mötte jag två bekantingar som var ute och vallade hunden, men jag valde att inte hänga med dem till parken och dricka öl i solskenet.

2 kommentarer:

Kim M sa...

"Han med de fem lemmarna".
Ha ha ha.

Ponte sa...

Vissa är välutrustade...