söndag 2 maj 2010

Rakt på sak

Fortfarande är jag en vecka efter i handlingen...

Efter att baren på fredagsnatten stängt två timmar tidigare än vanligt så begav jag mig till ett nyöppnat ställe (typ nattklubb) tillsammans med killen jag skulle ha fikat med, en jättefull lesbisk och en snygg ung kille som jagade äldre män med pengar. Det första han sa till mig var "jag brukar inte vara så rakt på sak, men är du aktiv eller passiv?"

Det nyöppnade stället hade 5 personer i tjänst och mindre än 15 gäster kl 03 en natt mot lördag. Det lär inte överleva länge. Vi lämnade den unga killen och den skitfulla lesbianen till sitt öde och begav oss istället till Nattklubben. Massor av folk och lång kö i garderoben och ännu längre vid baren. Skämtet blev "vi kan lika bra ställa oss sist i kön så vi slipper vänta lika länge när det är dags för påfyllning"...

Så träffade vi på någon Mr Gay människa och killen jag skulle ha fikat med undrade om han hade stjärnor tatuerade på lemmen. Jag tror aldrig vi lyckades få nått svar på det. Var överraskad över att inte en enda bekanting var där, men då dök Det halva paret nummer 2 upp. Nummer 1 hade jag ju träffat ute på onsdagen, men när nummer 2 tog upp det låtsades jag som om jag inte sett till honom. Det verkade bäst så.

Nummer 1 hade förövrigt kommit hem torsdag morgon från sin 5 dygns fest och sov fortfarande fredag kväll. Nummer 2 visste inte riktigt hur han skulle göra och för en gångs skull var han helt klar och klok i berusat tillstånd. Kunde inte riktigt ge honom några tips, men jag hoppas de lugnar ner sig lite. Kemiska substanser är inte alltid så bra.

Så dök Thai-killen upp, men han var inte alls värst intresserad av mig den gången. Blir inte riktigt klok på honom, men men. Till råga på allt dök Vikingen upp. Fick senare veta av nummer 2 att Vikingen försökt ragga upp honom för ett par månader sedan men att nummer 2 tyckt han var för tradig. Kan jag förstå... Hittade en sittplats i en soffa en stund före stängning och fick en kille bredvid som var ganska rakt på sak. "Vill du knulla mig?" Det får bli en annan gång var mitt svar.

Så stängde man och för att slippa några jobbiga människor utanför avtalade jag med nummer 2, redan i jack-kön, att traska till Morgonvärdshuset. Med oss fick vi killen som daskade sin Prins Albert i bardisken och han som fått 5 lemmar och väntade på nummer 6. Sicket gäng...

2 kommentarer:

Kim M sa...

Sicket gäng ja.
Jag har en del att ta igen här.

Ponte sa...

Det tror jag säkert, men du som nu lämnat celibatet bakom dig har säkert en del historier också.