lördag 22 maj 2010

Curling

Förra fredagen blev det utgång igen, hade planerat att ta en after work men som alltid sket det sig. Först träffade jag en äldre amerikansk turist på väg till Stockholm. Han var mycket missnöjd med att Danmark byter ut sina hundralappar med Carl Nielsen (landets störste tonsättare) mot en sedel med en bro och ett fornfynd. Han tyckte det var skandal.

Så dök nummer 2 och hans kompis upp, mycket trevligt. Så mellosnacket blev lååångt. Det var några som idkade barsug. Flera bekantingar dök upp och två av dem rök ihop, oklart varför. Favvo-farbröderna dök upp, de skulle ut och förlusta sig i natten, det var länge sedan jag träffade dem senast. Hamnade i snack med någon trevlig turist och av någon anledning förklarade jag hur det där med curling fungerade. Vet inte hur det ämnet kom på tal till att börja med.

Kvällen fortsatte så i Dansbaren där det var fest och lagom många människor. Sprang på Thai-killen igen, han hade tydligen tvärslutat på Thai-baren efter ett rejält barslagsmål dagen innan. Hamnade tillsammans med en jobbig man som följde mig runt när jag bytte plats. Hatar sånt.

Men så dök den äldre mannen upp så jag blev räddad från eländet. Jag vet inte varför, men han är lite av en magnet för snygga killar, så jag fick läckert sällskap i baren. Tyvärr ville han inte med på Morgonvärdhuset.

Inga kommentarer: