tisdag 25 augusti 2009

Tågdrama och het pojkvän

I fredags blev det en köpenhamnsrunda igen och det största dramat hände redan innan jag kommit fram. Jag vet inte om konduktören var rasistiskt lagd, kände igen personen eller om personen uppförde sig misstänkt, men det hela blev mindre trevligt.

När vi var ombord på tåget skulle konduktören kolla biljetterna. En svart kille visade sin biljett (som tillhörde ett månadskort), konduktören ville också se kortet. Det visade sig att biljetten hörde ihop med ett annat kort och därför inte var giltig. Konduktören blev tvärilsken och killen spelade oförstående vilket ledde till att han blev handgripligen utslängd vid nästa station.

Vid den stationen klev också en ung vacker kvinna på som satte sig mittemot mig, hon visade också bara sin biljett, konduktören kollade aldrig hennes kort. Hela episoden kändes inte bra, men som sagt jag vet inte riktigt bakgrunden till det hela.

Så kom man fram till Danmark och hamnade i kvällens första bar. Mycket lugnt, riktigt tråkigt och när ljuset är så pass uppskruvat ser man också hur klientelet ser ut, inget spännande där inte. Så traskade man vidare, nästa ställe hade inget skoj heller mer än några stammisar att snacka lite med.

Men på tredje stället var det lite mer fest och raggningsrepliken jag fick "Hej, du ser ut som en österrikare" kändes väl lite sådär kan man säga. Kille var iochförsig trevlig, hade jag mött honom strax före hemgång hade han nog varit tänkbar, men nu var det inte på menyn.

Så blev det till att traska tillbaka till kvällens första bar där någon bekanting hade dykt upp. Bekantingen är en person som jag också kunnat tänka mig att sänghoppa med sent på natten, men den nya (unge) pojkvännen han hade med var riktigt läcker och dessutom rolig. Det blev inte sämre av historien om hur de träffats.

De hade bestämt träff (på nätet) för en öl och eftersom de bor rätt nära varandra skulle bekantingen traska förbi killens port för att sedan ta gemensam promme till en bar. När de träffats utanför porten hade de snackat i ca 2 minuter och sedan traskat upp till översta våningen och krupit ner. Bekantingen var turligt nog på semester förra veckan, så han hade i fredags inte varit hemma sedan öldejten på tisdagskvällen utan spenderat de senaste 3 dygnen naken i sängen. De verkade förövrigt ganska trötta.

När det var stängningsdags frågade jag om de skulle hänga med ut, men de skulle hem och knulla, varken mer eller mindre, så jag fick traska ut i natten själv som vanligt. Dessutom kände Ponte sig lite avis, just då hade det suttit bra med en läcker pojkvän kan jag meddela...

2 kommentarer:

Kim M sa...

Jag vill inte verka fördomsfull men hallå, vi snackar södra Sverige. Klart att konduktören var rasse.

Ponte sa...

Du får arbeta med dina fördomar unge man!