tisdag 4 augusti 2009

Ingen skarp kniv

På måndagsnatten träffade jag en amerikansk simmare, men bestämde mig för att avstå. Han hittade en mycket hårig medelålders herre att gosa med istället. Den unge konstige spolingen var förövrigt fortfarande kvar, riktigt berusad och med problem att hålla sig vaken. Alla sexuella handlingar hade nu avslutats och ingen förutom bartenderna var nakna. Det kom in två blonderade unga killar i trendiga modekläder som blev lite chockade när de såg ölöppnarna hänga i piercingarna, de gick…

Italienaren jag träffat kvällen innan var ute igen, men han är allt för blyg och tittar ner i sin drink, den strategin är kanske inte den bästa. Till slut var jag trött på äpplejuice och det fanns fortfarande inte någon kall öl, så jag valde att traska vidare till Dansbaren. Där var det lugnt kan man minst säga, men lite trevligt eftersom de få gästerna var bekantingar allihop.

När jag så gick vidare till Nattklubben fick jag med någon kille som är kompis med det halva paret, den killen är inte den skarpaste kniven i lådan och han har en mycket svår dialekt, så jag förstår bara hälften av vad han säger. Stället hade iallafall rikligt med folk, som en genomsnittlig torsdagskväll kanske.

Hade sedan turen att träffa en annan trevlig söt bekanting, så det blev ett trevligt besök, men köttmarknaden där inne var inte igång den kvällen tror jag, det var allt för många par ute. Min söte bekanting försökte ragga upp några killar, men alla hade pojkvän, så det sket sig.

Han som inte är den skarpaste kniven gjorde också ett halvhjärtat försök till raggning, men fick nobben. ”Jag behöver någon som kan ödelägga min röv ordentligt, ska jobba 5 nätter i rad” berättade han. Jag hade inget bra svar på det… Jag är rätt säker på att han ville ha med mig hem, men jag valde att inte ta upp det, säkrast så. Den unge konstige spolingen var också på Nattklubben, lika packad som tidigare, han fick säkert ut mycket av sin kväll.

Till slut så tog jag på mig jackan och traskade till tåget. Hade sedan ett helvete på vägen hem, mobilbatteriet var slut (hade glömt att ladda innan jag åkte hemifrån så den var avstängd större delen av tiden, men blev strömlös i alla fall), så jag fick försöka att hålla mig vaken, det var INTE enkelt kan jag meddela… Min mage hade förövrigt började göra uppror redan under måndagskvällen och under tisdagen har jag spenderat en del tid på dass kan jag berätta. Kombinationen av stora mängder alkohol tillsammans med en sen lunch, en pizza, en korv och en hot wingsmeny på 3,5 dygn är inte helt sund för magen.

Inga kommentarer: