fredag 28 augusti 2009

Slutet på kvällen

I tisdags när den vilda baren stängde skulle toyboyen gosa med bartendern och jag traskade istället vidare till ett annat ställe. Där var det rätt tråkigt, så istället fortsatte jag till Nattklubben. Dansbaren brukar nämligen vara extremt dötrist mitt i veckan.

Inga fina män på Nattklubben, träffade några trevliga människor, men inte mycket mer än det. Sedan dök toyboyen, bartendern och ett par andra bekantingar upp, så det blev rätt trevligt iallafall. Efter ett par timmar kom en äldre herre och bjöd oss i hörnet på öl och när det var stängningsdags ville han ha med oss alla på morgonvärdshus. Tror han lyckades få med en kille...

Så Ponte skyndade mot tåget men insåg att han skulle missa det och hoppade in på 7eleven, där var det erbjudande på marabou-choklad till det fantastiska priset 44 kronor (svenska), man har ju punktskatt på choklad i Danmark. Nöjde mig med en flaska vatten... Tågpåstigningen blev lite trasslig för ett tåg hade fått stopp på det ena spåret så det var klart chansartat om man kom med rätt eller fel tåg eftersom skyltarna sa "ur funktion", men det visade sig bli rätt som tur var.

Inga kommentarer: