måndag 3 augusti 2009

Det bästa sexet någonsin

Tidigt på måndagsmorgonen klev vi ur taxin och han öppnade dörren till lägenheten. Två katter kom springandes, en vanlig typ bondkatt och en sådan mindre vacker nakenkatt. Är killen kattägare behöver jag nog inte oroa mig tänkte jag.

Han tog en öl, jag tog ett glas vatten och utan mer diskussion hamnade vi i säng. Jag förklarade att jag inte är något vidare i sängen på fyllan, men det trodde han inte på, så jag blev övertalad till att försöka. Hade då pendlat mellan onykter och full de senaste dryga 30 timmarna och var överhuvudtaget inte sugen på sex. Nu hör det till historien att killen var het och hade en mycket fin kropp, så jag blev tillslut övertygad och det fungerade långt över förväntan (min förväntan i alla fall).

Efter 2 timmars sex i sängen, på köksbordet, på matbordet, på soffbordet, på soffan och mot en garderob klarade jag bara inte mer utan konstaterade att vi fick fortsätta imorgon. Han verkade rätt så missnöjd med det, men fick acceptera situationen. Vi kröp ner och frågan dök direkt upp. ”Just a few minutes more, ok?” Gjorde ett tappert försök, men lade snabbt ner projektet.

Han skulle jobba på måndagseftermiddagen, så han ställde både mobil och väckarklocka. Ponte vaknade ju av dem efter att ha sovit i sked i 5 timmar, men när de båda larmat i någon minut och det fortfarande inte fanns någon som helst reaktion från killen bredvid mig i sängen försökte jag väcka honom och det var banne mig inte lätt. Bita honom i örsnibben gjorde ingen skillnad så tillslut fick man ta till drastiska metoder, två fingrar upp...

Sedan blev det hur bra sex som helst i hans säng, det bästa jag haft faktiskt, blir lite till mig i byxorna bara jag tänker på det kan jag berätta. Fick sedan hans nummer och fick dessutom veta vad han heter, bör försöka träffa honom igen. Efter en dusch tillsammans traskade jag iväg ut i stan igen medan han skulle göra sig iordning och ge sig av till jobbet.


Kan förövrigt meddela att ingen av er som röstat hade rätt, han är Islänning...

2 kommentarer:

Kim M sa...

Ooh. Mer om sexet, tack.

Islänning.. Hmm...

Ponte sa...

Islänning var väl lite oväntat eller?