torsdag 9 april 2009

Omskuren ger könis eller?

När jag så kommit vidare i lördagsnatten träffade jag den äldre mannen och någon av hans vänner. Hade bestämt mig för att åka hem tidigt på söndagsmorgonen för i min aprilbudget fanns bara 4 festkvällar i april. När stället skulle till att stänga kändes det som en bra idé att traska till en lugn skön bar, så det gjorde jag.

De hade en ny bartender, eller ny och ny var han visst inte, han är typ tredje vikarie när ingen annan kan och hade inte jobbat på nästan ett år berättade en av stammisarna. Lite söt var han också... Men efter några minuter kommer ingen mindre än Bulan in, han såg mig och tog plats bredvid.

Så vi snackade och det visade sig att han inte var Bulan som jag trodde. Han hade nämligen aldrig varit i Köpenhamn tidigare och var nyinflyttad till Danmark. Det blev lite lätt hångel i baren innan vi traskade vidare. På nästa ställe ville han gosa och killen som plockade glas kom över ett par gånger och undrade om han sov, men det gjorde han väl inte riktigt, bara nästan.

Bulan undrade om jag inte skulle följa med honom hem, så det gjorde jag. Han hyrde ett rum över helgen hos någon bög som bodde ensam i en 4:a och där var det minsann välstädat. Vi stupade i säng och sov i sked några timmar. På morgonen var han på humör för en avsugning och det fick han. Sedan blev det kaffe och så hoppade han i duschen. När han kom ut berättade han att om 10 minuter måste vi gå annars skulle han missa sitt tåg. Så jag hade inte tid att duscha...

När vi kom ut på gatan insåg jag att världen är liten. Den första man jag hade sex med bodde (när jag följde med honom hem) på andra sidan gatan och var dessutom ursprungligen från samma land som Bulan, fick förövrigt streptokocker i halsen också av honom... Ska hålla mig borta från omskurna lemmar uppväxta utanför Europa, antibiotika är inte värst mumsigt. Av de senaste årens 7 halsinfektioner har 5 kommit från den gruppen, 1 från någon annan grupp och den sista har jag ingen aning om hur jag fick, men man kan ju få halsinfektioner utan att suga också för den delen...

2 kommentarer:

Kim M sa...

Nej nej nej.
Omskuret utomeuropeiskt kött är det bästa.
Lite får man tåla.

Ponte sa...

Känner mig just nu lite skeptisk...