torsdag 9 april 2009

En massa alkohol

På lördagen blev det bacon och äggröra till frukost hos den äldre mannen, en massa snackande och så fick vi se att han den där Fogh blivit NATO-chef. Efter det blev det att ta en tur på stan igen, den äldre mannen skulle komma ut senare.

Första stället var väldigt lugnt och tamt, med några stammisar som hela tiden bjöd varandra, bartendern och mig på shots. Jag tackade nej och bartendern fuskade ett antal gånger och lyckades få cola i glaset, men kan ju undra hur det gick till... Det andra stället var mestadels trångt och inte heller värst kul, lyckades få en öl över mig igen. Det satt en söt ung kille vid ett bord, jag förstod varför han satt, han vurpade nämligen 2 gånger på väg till herrarnas. Det hindrade honom dock inte från att skicka sin kompis efter en ny öl.

Återgick till det första stället för att träffa favvo-farbröderna. Når jag kom dit igen var det lite bättre fart på det hela och med farbröderna närvarande blev det hur trevligt som helst. Tills den ena berättade att han träffat någon argentinare som informerade att där drack man Fernet Menta med cola och vi fick båda andra serverades en varsin. Det var osedvanligt äckligt...

En av traditionerna med farbröderna är ju att ta en tequila, men det trixade när jag beställde. Det fanns nämligen bara en i flaskan i baren. Den ena bartendern letade i förrådet och skickade sedan dit den andra som kom tillbaka med någons flaska (dvs någon som köpt ett helrör och sedan lämnat in det kvarvarande i baren till nästa gång). Och inga citronskivor så killen i baren fick skära sådana och saltskålen var på rymmen så han fick leta fram en ny skål och dessutom försöka hitta salt. Men till slut så fick vi våra tequilor...

Hängde sedan med farbröderna till ett annat ställe med där gick det bara inte stanna även om den vackre Incan och hans man satt där. Ventilationen fungerande inte och de får inte ha dörrarna öppna för grannarna, så det var mycket varmt, fuktigt och rökigt. Vi gick vidare istället, men jag åt ett håll och de åt ett annat.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Jag gillar den där Fogh.
Han är lite snygg också.

Och du gillar ju varma, fuktiga, rökiga lokaler.

Ponte sa...

När det är så pass att det svider i kontaktlinserna så är jag lite emot...