lördag 25 april 2009

Dåligt samvete

För att visa hur poppis jag råkade på att bli igår, så kommer här en fullständig redogörelse.

Kl 14 igår fanns inga planer alls för den här helgen, så ringde en kompis här hemma och undrade om vi inte skulle på uteservering. Jag tackade omedelbums ja till erbjudandet. Skickade SMS till kompis R för att höra om hon kände för att hänga på.

En timma senare undrade Kulturkillen som äter glass i sängen om jag skulle till Köpenhamn igår. Svarade att jag kanske skulle det och då tyckte han att jag skulle direkt hem till honom och sova över. Var lite fundersam, men gav ett halvt löfte om det under förutsättning att min uteserveringskväll inte blev så långdragen.

Innan jag traskade till uteserveringen hörde någon bekanting av sig och undrade om jag inte skulle hänga med på läderklubben.

Bloggaren var i Köpenhamn, men bara på fredagskvällen och det är inte så ofta man får träffa honom.

På väg till uteserveringen hörde R av sig och kontrade med att bjuda in oss till en liten hemmafest.

Så när vi fått en öl på uteserveringen (det var rätt kallt), så traskade vi hem till R och fick ett glas vin.

Så ringde telefonen och det halva paret hade fest och undrade om jag inte ville komma dit.

Efter en öl på uteservering och ett glas vin på en balkong så är man ju plötsligt på festhumör och det var ju ett totalt dilemma. Skulle jag sticka hem till Kulturkillen och sova eller skulle jag gå ut. Ville ju gå ut, men ville inte göra honom ledsen heller. Funderade ett tag på att lägga ner hela kvällen, krypa ner i sängen och sova gott.

Till slut blev det så att jag traskade hem från R's lilla fest (de där center of attention människorna dök upp och jag orkar bara inte med en hög stora ego'er), bytte kläder, ringde det halva paret och meddelade att jag var på väg. SMS-ade Kulturkillen och meddelade att jag hade en hemmafest inbokad i Köpenhamn och att jag skulle tycka det var jättekul om han kände för att hänga med. Meddelade läderkillen att jag inte skulle dyka upp, men glömde att meddela bloggaren att jag skulle ut. Det sista gjorde inte så mycket för han brukar hitta bra sex snabbt iallafall.

Men jag hade redan då mycket dåligt samvete över att jag inte prioriterat Kulturkillen, men jag var på festhumör ju. Frågan är, gjorde jag rätt som följde min egen vilja (dvs festa loss) eller skulle jag ha avstått och hållit mig till det halva löftet till Kulturkillen?

2 kommentarer:

Kim M sa...

Du gjorde rätt.
Vill man dansa och spexa så ska man göra det.

Ponte sa...

Kanske, vet inte riktigt om det var helt rätt...