onsdag 29 april 2009

Lammisar

Efter att ha kommit hem kl 9 på lördagsmorgonen och sedan sovit närmare 9 timmar så kände jag redan efter frukost (nu snackar vi 18.30-tiden) att det definitivt hade varit kul att gå ut igen. Borde eventuellt fundera på att införskaffa handbojor så jag kan låsa fast mig här hemma, men jag är tveksam till att ens det skulle fungera...

Kom fram till Köpenhamn och satte mig i kvällens första bar. Det fanns en enda ledig sittplats i baren och killen bredvid var på herrarnas. Det visade sig vara den tradige med bar överkropp från kvällen innan, men turligt nog var han rejält full (båda gångerna), så han kom inte ihåg mig tror jag. Det var dessutom en massa norrmän ute, så jag höll låg profil...

Traskade sedan vidare till nästa ställe som var rätt trevligt men utan några händelser. När jag kom var det halvfullt, men sedan välde folket in (det hade ju varit härligt utomhusväder, men kvällen var ju kylig), så jag valde att gå för att slippa ryggmassagen.

På tredje stället satt några bekantingar. Träffade också Vikingens kompis inneboende lammis där och han var inte på bra humör kan man väl säga. Han hade betalt för sitt rum han hyrde, men Vikingens kompis hade inte betalt hyran för lägenheten, så de hade blivit vräkta. Ingen hit och killen hade nu ingenstans att bo.

Bestämde mig för att återgå till kvällens första ställe och på vägen dit träffade jag ingen mindre än Lammis som hängde med mig dit. Han hade inga pengar (det var ju helgen före lön i Danmark) så jag som stackars svensk arbetslös fick investera i en öl till honom... Träffade också Latinon från tidigare i veckan, men avstod från att göra annat än att tungkyssa lite på honom.

Hängde sedan med Lammis till nästa ställe där någon av hans vänner väntade...

Inga kommentarer: