fredag 10 april 2009

Dildo på herrarnas

Efter en stund skulle kulturkillen traska hem och undrade vad mina planer för kvällen var, så jag föreslog att jag skulle följa med honom hem, men det kände han inte för, han skulle jobba tidigt på tisdagsmorgonen. Så jag planerade att ta en måndagskväll på stan istället.

När han gått insåg jag att jag började bli lite förkyld kanske, men funderade inte vidare på det. Istället snackade jag med killen som daskat lemmen i bardisken, trevlig kille och när det var stängningsdags undrade han om jag inte ville följa med honom hem.

Kände inget stört behov av att festa hela natten, så jag hoppade på det erbjudandet. Det visade sig att han bor ett kvarter från den äldre mannen och när vi kom in i lägenheten var där också mycket stökigt, men han bad om ursäkt för alla sladdar till dator och tv som var utlagda över hela golvet.

På herrarnas låg en grov lång dildo på golvet, på bordet i vardagsrummet låg diverse lemringar, ett par handklovar och lite "homoherrtidningar", i soffan låg en hög bögporr-DVD:er och på golvet ännu en dildo och en vägkon som besökare kunde sjunka ner över om de kände för det. Det var således ingen blyg kille.

"Det här måste du se", sa han och visade en porrfilmssekvens. "Han är som mig, han har exakt samma piercingar", på väl valda ställen kan man tillägga. Så blev det kaffe och sedan kröp vi i säng och sov.

3 kommentarer:

Kim M sa...

Han lever nog för sex.

Daniel sa...

å ni sov? SURE!

Ponte sa...

Kim - så kan det vara

Daniel - det blev faktiskt inte mycket mer än så