onsdag 22 april 2009

Kuvösmums

Dök återigen upp i en bar i Köpenhamn i fredags och när jag kom till den första baren satt 3 killar runt 18 tillsammans med de vanliga stammisarna (som mest är 35 +). Ynglingarna blev aningen spanade på kan man väl säga...

När de gått efter en stund dök herren som fick bröstvårttortyr veckan innan upp, så jag snackade med honom ett tag, det blev ett rätt långt tag. Mycket osannolika samtalsämnen dök upp, bla Richard III. Men ibland är det ju bra att snacka om märkliga saker kanske. Någon av stammisarna var lite berusad och ville få oss andra att också bli det, så han bjöd alla i baren på shots ungefär 5 gånger och planen lyckades, han var inte den enda som var glad i hatten senare på kvällen.

Mitt i det hela ramlade det äntligen in lite folk iallafall och när jag tvättade händerna på herrarnas var det en kille som iochförsig såg rätt bra ut som undrade om jag inte kunde visa min lem för honom, men jag avstod.

Ponte började nu bli lagom berusad, så resten av kvällens händelser blir lite sporadiska. Stannade hur som helst kvar i den första baren nästan till stängningstid för en gångs skull, träffade en radda bekantingar, så det var trevligt, men folket var tydligen hemma. Så var det dags att gå vidare.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Du är inte alls en blyg, tyst viol.
Du kan kallprata om det mesta!

Ponte sa...

Nja, inte riktigt...