torsdag 5 februari 2009

Efterfest igen

När polisdramat som bäst fortfarande pågick var det dags att traska vidare för båda i det halva paret och jag hängde med dem till nästa ställe. Stället var en av mina favvo-ställen för 2-3 år sedan, men 2008 var jag där 3 gånger tror jag, hittills i år har jag varit där nästan varje Köpenhamnsbesök, märkligt.

Det var rätt fullt och medan mina två vänner jagade fler folk till gruppsex, hittade jag en sittplats som jag behöll. En läcker brasilian (enligt Spicy är han mycket svårflörtad) dök upp och snackade lite med mig och innan jag visste ordet av det blev det riktigt bra hångel...

Så var det stängningsdags och vi skulle på efterfest hos det halva paret, jag tyckte att brasilianen skulle följa med, men han skulle invänta sina vänner och när sista taxin gick hade de inte dykt upp, så vi bestämde att han skulle ta med dem och komma efter, men de dök aldrig upp. Återigen hade ingen några pengar, så jag fick stå för efterfesten och fick en näve mynt som tack för besväret.

Den här gången var också en av Vikingens bästa kompisar med, men jag vet att han gillar mig, så det var OK, men han är påtok för gammal för min smak. Det blev en del drickande, vi hade en snygg sydamerikan med, men det visade sig att han hade en 20-årig pv som väntade på honom och han ville inte vara otrogen, men full blev han iallafall.

Den delen av det halva paret som töntat sig förra gången var den här gången betydligt mindre töntfull och det hela urartade inte alls lika mycket. De fick heller inget kokain den här gången, de körde amfetamin istället, är lite emot sånt, men det är deras problem, inte mitt.

Efterfesten blev trevlig, fick ett erbjudande om att bli inneboende hos dem, men jag avböjde, tror inte det skulle fungera värst bra ärligt talat. Med på festen var också en heterotjej, men hon traskade hem och en ung svart kille som gick och lade sig på sängen och snarkade efter en stund (hur man nu kan sova på en efterfest, men men)...

Efter 2 på söndagseftermiddagen kom de på att det var läggdags och då var jag åter riktigt pigg efter att ha gått på alkoholdiet i 19 timmar och bestämde mig för att beskära deras halvvissna rosor och ge dem hett vatten och sedan lämnade jag dem sovande i sängen 6 personer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha. Bäst du avstår från att dela hus och hem med dem ja...

Ponte sa...

Kan vara lika bra