torsdag 12 februari 2009

Lite hångel blev det

Det visade sig att vita byxor inte var kvällens mode när jag kom till första dansstället, det var svarta som gällde på lördagskvällen. Sprang på norrmannen från kvällen innan, men det visade sig att killen var lika tystlåten som mig ungefär, så det blev inte mer med det. Sprang på lite bekantingar i den fulla lokalen, hade riktigt trevligt och när det började närma sig stängningsdags var det läge att traska på nattklubb.

Utanför stod någon jag flörtat lite med någon gång utan att snacka med honom, det visade sig vara lika bra eftersom han inte kunde danska och hans engelska var mycket obegriplig. Han hade inte planer på att gå in tror jag, iallafall såg jag honom inte där inne på hela kvällen.

Hittade brasilianen efter ett tag och hånglade lite med honom, men han var rätt full och inte alls så på som förra gången, nåja. Toakön var hopplös (värre än vanligt) eftersom folk hade sex på båda dem som går att låsa. Såg några andra hetingar, den ena verkade först lite intresserad, men sedan var han bara jättefull. Det var också en övertränad biffig sak som inte dansade nått vidare, men jag är inte så mycket för sådana.

Hamnade tillslut med några bekantingar och en transa, men när de skulle på efterfest räknade jag snabbt ut att vi var 5 stycken och eftersom bara 4 får plats i en taxi antag jag att det skulle bli jag som inte fick hänga med, så jag tackade för mig och begav mig hemåt. Solen hade kommit upp när jag traskade fram längs gatorna, det sticker bra i ögonen sådär på morgonkvisten...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så ädel som ger upp din plats.
I min taxi har du alltid en egen plats.

Daniel sa...

å i finntaxin!

Ponte sa...

Kim - Kändes som att det var lika så bra...

Daniel - Eller hur