lördag 21 februari 2009

Taxiheting och glidlandning

Kom till dansbaren, hittade någon bekanting att snacka med. När det gått en halvtimma började jag fundera på var det halva paret var, men det kunde ju ha varit svårt att hitta en taxi. Bekantingen gick och en herre i 60-årsåldern glodde på mig ganska länge, eller snarare på mina skinnbyxor tror jag.... Killen som brukar ha med farmor var också där, full och babblig. Några orkade inte lyssna på honom och sa det till honom, smockan hängde i luften, men som tur var orkade inte de andra att tjafsa med honom.

När det gått en dryg timma var min andra öl slut och jag gick ut för att ringa. Fick tag på nummer 2 som var hemma, han hade inte känt för att gå ut, men han tyckte att jag skulle komma förbi. Såg en taxi som jag vinkade till mig och fick en skitsnygg taxichaffis (arab skulle jag gissa på) som bodde i Lund men snackade inte svenska. Så vi snackade och hade trevligt och när vi kom fram önskade jag i tysthet att han skulle be om en avsugning, men det gjorde han ju dessvärre inte...

Handlade sprit och traskade hem till nummer 2. Vi snackade, drack och lyssnade på gamla mellolåtar, men han var jättetrött och lade sig. Visste inte när nummer 1 skulle komma, men lyckades inte hålla mig vaken utan slocknade en timma på soffan. Så blev det ett par timmars morgonfest när nummer 1 med nyfunnen kompis dök upp, och sedan läggdags.

Vaknade efter 4 timmar och bestämde mig för att inte invänta de andra, de skulle nog sussa gott ett antal timmar till. Så det blev till att ta en promme i några minusgrader och strålande solsken (sved lite i ögonen). På vägen traskade jag över en av sjöarna som ligger direkt väster/nordväst om centrum, det var rätt tjock is och sjöfåglarna såg rätt konstiga ut när de gick in för landning på vattnet och bara gled. Någon hade hivat ut en cykel på isen och den låg kvar, så det var nog några centimeter.

Vis av misstaget från det tidigare dygnet såg jag till att få nått att äta innan jag traskade till en bar...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nu är jag lite uppdaterad igen.
Jag ser att du har hållit ställningarna! BRA!

Ponte sa...

Det har varit allt för lite "ställningar" på sista tiden...

Anonym sa...

Hahaha.
För övrigt hänger etiketterna "blowjob", "drama" och "sprit" ihop oroväckande ofta!

Ponte sa...

Det är inte någon dålig kombination eller?