tisdag 3 februari 2009

Överraskningarnas kväll

Kvällen började med att jag smög mig på favvo-farbröderna redan på väg till Danmark, den ena av dem fyllde nämligen år och den andra hade planerat in en hoper överraskningar. Den första var att jag skulle dyka upp bara sådär och det gjorde jag. De hade laddat upp med dryck, så jag blev bjuden på öl på vägen.

Han som fyllde år brukar vara väldigt glad för att ta en korv eller två på vägen annars blir han lite kinkig, så han som planerat det hela hade berättat att de skulle ut och äta (för att undvika fysiska skador när han höll bort sin man från diverse pölsevagnar). Så vi började med vodka ur plastflaska på Rådhusplatsen följt av en trerätters. Efter det var jag proppmätt och det är inte lätt att dricka öl när man är proppmätt, men iallafall.

Han som planerat skulle på herrarnas och dröjde lääänge, jag gjorde mitt bästa för att underhålla han som fyllde, men han noterade tillslut att mannen varit borta ett tag. Han hade nämligen hämtat nyckeln till hotellrummet, men det var ju hemligt.

Så traskade vi en runda på stan och när favvo-farbröderna traskade vidare stannade jag kvar och fortsatte med min öldiet. De fick sedan en mycket mycket trevlig kväll fick jag veta senare. Det var ganska klent med folk fram till 3-snåret, anledningen var att en normal lördag brukar 1 av nattklubbarna vara öppna, den här kvällen var 2 öppna + ett hetersoställe som körde gay-kväll på 3:e våningen och dessutom finalen av danska mello. Men tydligen hade det varit väldigt många människor på bastuklubben...

Jag traskade iallafall vidare i natten och hamnade till slut på ett dansställe där det var toktrångt, bara en läderklädd herre i 60-årsåldern flörtade och jag kände inte helt för det. Men så plötsligt hände det saker...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och imorgon får vi veta vad som hände...

Ponte sa...

Det är väl risk för det...