fredag 6 februari 2009

Pälsmössa

Efter en stund dök en kille upp som jag hånglat lite med och han var ute efter att hitta någon att ha sex med. Var lite trött då, men han hittade den ena bartendern som avslutat sitt pass. Efter att ha hånglat en stund så så drog bartendern ner killens byxor och började slicka hans bakdel. Jag inbjöds med nöjde mig med att kyssa vardera skinkan och lemmen en gång, sedan var jag nöjd med övningen.

Var då i valet och kvalet om jag skulle ta sista tåget hem eller stanna till måndagsmorgonen, men optimist som man är så valde man det sista även om linserna sved i ögonen. Träffade på en bekanting och beklagade mig lite över problemet och han hade i sin ficka en lins-återfuktare (ser ut som en dos näsdroppar ungefär), ibland måste man ha tur för den fungerade alldeles utmärkt.

När baren skulle till att stänga fick jag mig nått litet att äta och hamnade sedan på ett dansställe med ca 10 gäster och en transa iförd pälsmössa som bartender. Träffade filipinen som efter några shots fick sin tröja och sina byxor avdragna och dansade på baren iklädd bara herrunderbyxorna. Ponte fick dessvärre också ett antal shots och det hela slutade med att jag riktigt full släpade mig till stationen och sov som ett barn på tåget. Har inte riktigt återhämtat mig ännu, är fortfarande toktrött efter en missad nattsömn, men det känns lite bättre iallafall...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men du kom av tåget på rätt station!

Ponte sa...

Knappt, men det gick...