fredag 9 mars 2007

Taggad

Jag har blivit taggad av Pierre i Oxford att anta följande utmaning!

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Mest udda yrkeskombination
Jag kan mjölka kor och är dessutom rätt OK på SQL-Databaser. Någon som känner till ett lämpligt yrke?

2. Mest tanketid
Spenderar på tok för mycket tid på att försöka komma på vad jag ska bli när jag blir stor. Trist att man som 31-åring fortfarande inte har den blekaste.

3. Minne
Jag har på tok för bra minne och kommer ihåg allt onödigt i alla lägen. Så kallad TP-kunskap... Däremot viktiga saker som ska utföras, det kommer jag inte alls ihåg.

4. Tokigaste sexminne
Historien om den brasilianska transvestiten, det blir ett fantastiskt kapitel i min kommande självbiografi "Danmarks största slampa sedan Christian IV"

5. Två personligheter
Jag har alltid varit en väldigt osäker person och mina vänner i Sverige känner mig som sådan, fast det är lite bättre nu. När jag är i Danmark är jag en helt annan person, möjligen lite blyg, men inte osäker, så jag är lite tveksam till att sammanföra vännerna...

6. Kroppsdefekter
Vi får avsluta med en defekt. Har en liten mutation som visar sig som en brun fläck i mina annars himmelsblå ögon.

Får tagga Honken , Tennis , Kim , Pojkfröken , Fred , Aronson
Hoppas ni känner för att berätta hemlisar!

4 kommentarer:

annen sa...

Oj! Har du också en brun fläck i ditt ena öga?! Vet du varför du har det? Jag har också en som har dykt upp för kanske 10 år sedan, vad beror det på?!

Kim da Costa sa...

Ge mig lite tid bara så kommer ett svar.
:)

Ponte sa...

Annen - om man föds med det (som jag) så lär det vara en mutation i arvsmassan, får man det senare har jag ingen aning...

Kim - Det låter skoj, hoppas på smarriga hemligheter!

Unknown sa...

Svarat och klart.