torsdag 1 mars 2007

Ska man ta en tripp till Köpenhamn

Med tanke på att danskarna för tillfället är rätt slagkraftiga och upptagna med att hiva gatsten, så känns det inte helt 100 att ta en runda till Köpenhamn och hitta på bus imorgon, men om jag känner mig själv blir det nog en runda. För jag vet vad som händer om jag ligger i soffan hela fredagskvällen, dvs inget alls mer än så ska det låta på TV, kanske läsa vidare i Tom Clancy boken som just nu ligger uppslagen och festa på några bitar choklad. Men väljer jag Danmarksalternativet så kan jag vara säker på att något spännande inträffar. Så Copenhagen here I come! imorgon alltså, så ni kan häva utegångsförbudet...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är man rädd på riktigt vad som faktiskt ska inträffa om man stannar hemma en helg!? Man vågar ju fan inte.

Anonym sa...

Jag är också rädd att stanna hemma. Tänk vad tråkigt man kan ha hemma - inga flygande gatustenar, inga containers som sprutar eld som kinesiska drakar, inga helikoptrar som landar på taket, ingen tårgas - usch vad trist. Fattar inte hur folk kan stanna hemma!!!!

Kim da Costa sa...

Å, vad de väsnas!
Typiskt bortskämda vi-har-inga-verkliga-problem-ungar.

Ponte sa...

Tennis - Det är ju just det, tänk om jag missar nått tokkul som skulle ha inträffat!

Korpen - Japp man kan missa mycket, vi ses väl på homobar i kbh ikväll?

Kim - Det är bra att ungdomarna har nått att göra på kvällarna, kasta gatsten, flaskor, tända bål och bygga barrikader. Och alla gamlingar tycker att ungdomarna nu för tiden bara är lata och aldrig tar några initiativ.

Anonym sa...

Ponte - Homobar??? Då ska jag hellre stanna hemma och ha tråkigt :-)
Korpen ha Gin.
Korpen resa till Copenhagen.
Korpen dricka Gin i Copenhagen.

Ponte sa...

Ginna lugnt!