måndag 5 mars 2007

Mer kravaller

Man överlevde kravallerna iallafall, det var ärligt talat inte så svårt eftersom vanligt folk inte på något sätt är måltavlan för ungdomshusaktivisterna. Däremot kan nog en del polisuniformsfetishister ha stannat hemma istället för att dra på stan... Det är inte så skoj när folk kastar gatsten efter en.

Det var tydligen en omgång upplopp vid Nörreport station på kvällen och när de skingrades så drog ett stort gäng nerför gatan och passerade baren där jag höll till och de förde ett jävla liv men men. Annars var det osedvanligt lugnt, två personer och jag på bar 1 när jag kom dit och på de andra ställena var det också ganska få människor (jämfört med en normal fredag) trots att det var lönehelg i Danmark.

Inget hångel blev det dessvärre, det hade ju varit riktigt kul annars och pga att man var lätt uttråkad och tiden gick riktigt långsamt ibörjan av kvällen, så blev man dyngtrött senare, så det blev hemåkning redan vid halv 6 vilket är det tidigaste på länge. Tur man fick 3 timmars skönhetssömn innan någon idiot ringde och ville sälja telefoni före 10 på morgonen. "För H-vete ring och stör någon annan" svarade jag trött... Det var rätt gott med pizza på lördagskvällen :)

Inga kommentarer: