fredag 16 mars 2007

En fredagskväll

Planen var klar, skulle träffa min kompis H i Köpenhamn, tid och plats bestämd och allt. Såg fram emot en helkväll där H normalt börjar redan efter jobbet kl 3, så när jag kommer vid 8 eller så, så är han lätt onykter redan och vid 2 går han hem för att han är för full och lämnar mig själv, vilket passar mig utmärkt.

H ringde nyss, så jag fick kasta mitt nästan klara blogginlägg och skriva ett nytt. Han har gått hem med magsjuka. Hmmm, eftersom jag är helt mentalt inställd på att jag ska till Danmark, så tar jag en sväng iallafall och accepterar mitt öde som ensamutgåare, men man kan ha kul ändå... Jag hoppas verkligen att det är mer folk ute än för 2 veckor sedan då det trots lönehelg var väldigt dött. Vet om man ska hitta på nått riktigt syndigt ikväll?

Nu när man har djupgröna ögonbryn (det blev lite mycket färg på dem när jag färgade häromdagen så man ser lite ut som en pajas) och har nysnaggad kalufs och redan nu kl 4 på efgermiddagen är halvtrött, hur i helsike ska jag klara mig 16 timmar till, lär nog vara hemma vid 8 draget imorgonbitti...

För 2 veckor sedan var det för klent drag ute och det tillsammans med att jag inte ätit något på en massa timmar och fått blodsockerfall, gjorde att jag gick hem redan vid 5 för att inte somna i baren. Nej min själ, här ska partas, vi maler byen rød!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, jag får alltid panik när saker inte blir som jag hade tänkt det.. hoppas det blev kul ändå! =)

Ponte sa...

Oh ja, brukar inte ha så stora problem att gå ut själv i Köpenhamn, man ser ju sig själv som turist sådär i utlandet...