torsdag 29 mars 2007

Cruising i naturen

Sedan några år tillbaka har jag vetat om cruising-parken där det enligt legenden händer både det ena och det andra på sommarnätterna, men jag har råkat på att passera ett par tre gånger där nattetid men aldrig sett en människa och eftermiddagstid har jag bara sätt ett gäng studenter som rökte vattenpipa.

Igår blev det ett litet improviserat besök i skymmningen, officiellt för att se på de vackra blå blommorna. Och det var iallafall två killar som småhånglade lite tills de hörde mina fotsteg. Efter ett par oskyldiga rundor så hade man ledsnat lite på det, men blommorna var väldigt blå.

Sedan en tur till nakenbadets parkering, som jag igår fick lära mig är cruising-ställe nummer 2, vilket jag inte hade en aning om men men... Inte mycket till action där heller, mer än en dragbil med 2 män i varav den ena med bar överkropp och den andra stirrade på rätt bra när han "tog en runda för att inspektera omgivningarna".

Så nu är man mer insatt i cruising-världen iallafall på det lokala planet... I Köpenhamn finns en välkänd cruising-park sedan urminnes tider, ørstedsparken. Men där får man banne mig vara försiktig för det är rätt många ligister med målet att sabba din framtid som drar fram där har jag hört. Men det är ju bara hörsägen och olika människor har olika uppfattningar om hur det är med det, men försiktig bör man nog vara. Jag har aldrig varit dit och inspekterat mer än dagtid och då är det ett rätt populärt picknickställe och rasta hunden ställe, men hunden ska hållas i "snor"

Inga kommentarer: