tisdag 26 juli 2011

Hångel och Darkrooms

Sov inget vidare, gillar inte riktigt sängen och den stora rätt hårda kudden, men men. Efter hotellfrukost (en aningen tråkig sådan, men bukfylla iallafall) ut på stan igen. Tog alla tre läder-gummibutiker, mycket spännande, gigantisk skillnad i servicenivå, en av dem med en vilt läcker skyltdocka...

I första butiken (MrB) när jag kommer in ser jag killen som jobbar och tänker "han verkar bekant". Kom ett par timmar senare på att det visst var någon vars bilder jag flera gånger tillfredsställt mig själv till.

Efter att ha kollat vad som fanns i de tre butikerna blev det en kaffepaus och planering. Dagen efter skulle ett par nya skinnbyxor inhandlas och från de båda andra butikerna skulle det bli t-shirts.

På eftermiddagen blev det promme till Anne Frank Huis, men att gå in var det inte tal om. Kön började alldeles efter skylten "300 meter kvar" och eftersom folk mest stod 2 och 2, och ganska tätt måste det ha varit ungefär 1000 personer före i kö. Ingen idé. Såg homomonumentet bredvid med en mycket fin text på, det hedrar alla som förtryckts, skadads, missgynnats eller dödats för sin sexuella läggning.

Så blev det promme tillbaka och två läderbarer med ett gäng herrar på jakt efter lite sex i mörkrummet, var givetvis och kollade, men avhöll mig, inga män av intresse. Betade av ännu en bar, tillbaka till hotellet för att hämta jackan då det började bli kyligt igen, lite middag, och sedan till den arabiska homobaren. Vilken flopp... Inredningen var väldigt "gamla blå konsums orientaliska vecka" eller nått.

Vidare till nästa läderbar där kvällsnöjet tydligen är biljard. Givetvis finns ett litet darkroom, men det verkade inte som att det användes. I Nederländerna är det rökförbud i barer, men i den baren var det OK att röka allt tydligen.

Tog en annan bar på vägen tillbaka och sedan åter till de två läderbarerna jag besökt på eftermiddagen. Träffade en trevlig brasilian som jag hånglade lite med i baren, men kände inte för darkroom...

När han gått tog jag kvällens sista anhalt, läderklubben Argos. Den var mindre än jag förväntat mig, hånglade med en amerikansk turist när en snygg latino tog min hand och ledde mig ner i källarens darkroom.

Väl nere i källaren drog jag mig ur det hela, feg som alltid... Traskade hem till hotellet och stupade i säng. 9 av 33 ställen avklarade.

Inga kommentarer: