torsdag 7 juli 2011

Besök hos Spicy

Fredagen var trevlig i den Vilda baren och Ponte lyckades för en gångs skull komma iväg itid. Så jag sa tack för i kväll till stammisarna, begav mig till stationen och åkte till Sverige för att träffa Spicy. Efter lite irrande i tidsbrist hann jag med bussen från stationen och han mötte mig vid hållplatsen. Han har förövrigt en stor och fin lägenhet...

Först blev det lite snack och lite gos, sedan vin och mat och sedan lite sex. Var i säng halv 4 på morgonen och sov inte alls bra.

Vaknade vid 9 när Spicys pojkvän ringde och behövde ha hämtning, han hade visst inte med sig varken pengar eller busskort. Så blev det frulle på terassen, pojkvännen var inte värst pigg efter att ha festat hårt hela natten.

Spicy har ett busy liv, pojkvän, en heteroälskare som gillar att få kuk, några fasta KK och några tillfälliga... Ponte hade inte haft tid.

Så bar det åter av till Köpenhamn för en lördag i den Trevliga baren, lugn eftermiddag och stressig natt hade jag föreställt mig, men det kom att bli nått helt annat.

2 kommentarer:

Kim sa...

Vissa ligger i.
Vissa har ork, tid, lust.
Grattis.

Ponte sa...

Vissa har mer energi än andra antar jag...