torsdag 7 juli 2011

Flitig dag

Onsdagen spenderades till stor del i sängen, lyckades bara med en av punkterna på min långa lista.

Idag var jag uppe tidigt, först till frisören, det var någon ny förmåga som inte fick till det som jag ville, men men. Sedan till polisen för att hämta mitt pass. Vid ansökningen tog det typ en timma, denna gång fick jag vänta knappt 1 minut.

Vidare till köpcentret för att köpa skor bara för att upptäcka att den typen skor jag vill ha är ute och den enda som fanns kvar var ferrarriröda. Passar sig inte... Fick köpa nått helt annat istället, antagligen svåra att gå in.

Tillbaka till stan, till biblioteket för att skriva ut 3 gaymaps och flygscheman, till det lokala lilla centret för att köpa ny ögonbrynspenna (jodå, Ponte sminkar sig lite).

Väl hemma ringde jag Feriekonto för att fixa min semesterersättning. I Danmark är det nämligen så att det inte är arbetsgivaren som betalar semesterlönen. Arbetsgivaren betalar in semesterpengar till nått statligt en gång i kvartalet. Sedan betalar de ut pengarna när man uppgivit när man håller semester och hur lång tid.

Kvällen spenderades med att installera ett nytt spel på laptopen så jag har nått att leka med under mina resor framöver. Lyckades också få städat lite. Ponte har varit duktig idag...

Imorgon sista arbetsdagen före semestern i den Trevliga baren och på söndag bär det av norröver.

Inga kommentarer: