tisdag 16 februari 2010

Snuskade mig visst igen, aj då...

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska inlägg bör avstå från att läsa detta.

Nådde Dansbaren på lördagsnatten. Jättefullt var det och bara jobbigt. Träffade paret där jag för länge sedan hade gruppövning, mer om det här.

Tröttnade och traskade vidare till Nattklubben. Där var det kö och när jag kom in blev jag bara trött. Det var jättefullt och jättetrångt. Killen i garderoben hade en mindre bra dag, så kön där var också lång. Det tog mig en halvtimma i köande innan jag kunde börja köa i baren.

Efter ett tag var det inte kul att ha någon som stod på ens fötter hela tiden. Kom på att jag skulle ta mig till Bastuklubben istället. Där inne sprang jag på Nån, men jag var inte värst intresserad, tror han eventuellt letade kunder där inne.

Hur som helst så tog jag en runda där inne, hamnade i mörkrummet där jag hånglade med någon. Killen ville till en kabin, så jag upptäckte då att det var en muskulös, skäggig och hårig machoarab. Han lade sig ner med rumpan i vädret och jag insåg att han fått en omgång strax innan för det var rikligt med glidmedel där… Han ville följa med mig hem efteråt, men jag avstyrde det.

Återgick till mörkrummet och försökte bli påsatt, men det fungerade inget vidare, så jag gav upp på det och hittade en soffa i där man kunde sitta och serva männen. Mycket trevligt, men efter ett tag tröttnade jag och gick till scenen och tillfredsställde mig själv. Duschade sedan och begav mig hemåt. Söndagsbrunchen blev det inget av med.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Tänk att håriga machoaraber är så omättliga.

Ponte sa...

Tydligen, tydligen