onsdag 10 februari 2010

I väntans tider på ett fint rum

Satt där i den Vilda baren på fredagskvällen tillsammans med en student som tyckte jag skulle följa med honom på hans hotellrum. Bestämde mig omgående för att göra det trots att klockan inte ens var midnatt.

Så vi traskade iväg, jag frågade vart hotellet låg och när han nämnde vad det hette var det ju inga problem. Ett av stans lyxigaste och dyraste. Vet inte hur man som student har råd att bo ensam i ett dubbelrum med extra stor säng på ett 5-stjärnigt hotell, men det orkade jag inte riktigt bry mig om…

Först fick vi smyga förbi baren så hans hetero-kompisar som satt där inte såg honom, sedan upp till hans rum. Han ville tydligen inte framstå som slampig… Så blev det vin även om rödvin kanske inte är det bästa efter en kväll på öl, men men. Vi snackade och hade rätt trevligt. Undrade lite över hans plan eftersom vinglasen fylldes och det röktes en del cigg. Inte en tillstymmelse till fysisk kontakt, visste inte om han väntade på mitt initiativ kanske.

Hur som helst så undrade han efter en timma eller två om vi skulle lägga oss. Vi skulle bli väckta redan klockan 8.30 (hans kompisar skulle hämta upp honom kl 9 nämligen). Så släckte han ljuset och började klä av sig.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Och han kysste dig på kinden och sa: "tack och godnatt".

Ponte sa...

Nja, nästan