fredag 26 februari 2010

En mycket händelselös lördag

Efter jobbet i lördags kom jag på att det var läge att gå ut. Vet inte om det var så smart eftersom jag var trött och dessutom skulle jobba på måndagen. Började kvällen med lite mat och sedan blev det ett besök i den Vilda baren.

”Hur har fredagen varit hittills?” Undrade bartendern. Kopplade först inte, men det är samma som ofta hört min fras ”är fortfarande på fredagsfest” när jag träffat på honom om lördagarna. Ett gäng satt och spelade tärning om shots och efter ett tag blev de ovänner. Men de lugnade snabbt ner sig igen…

Hade lite tråkigt där jag satt, men så fick jag en ung asiatisk kille bredvid mig. Han är från ett klart oväntat land, ett jag aldrig någonsin träffat någon från. Han är säkert trevlig, men hans engelska lämnade mycket till slumpen och han snackade jättetyst dessutom. Ledsnade rätt snabbt på honom, så jag lät det hela självdö helt enkelt.

Så frampå nattkröken började det dyka upp några fler människor, bland dem en svensk gubbe. Hjälpte honom inte när han hade jätteproblem att lyckas beställa, ville inte ha med någon penschis ut på stan senare under kvällen. Trekantskyssaren dök upp och vi hade rätt trevligt en stund, men han hade varit ute på nått och var egentligen på väg hem.

När det så blev stängningsdags traskade Trekantskyssaren hemåt medan jag fortsatte till baren med den trevlige bartendern. Han hade dagen till ära på sig en ny stilig skjorta och gubbarna runt baren tittade djupt ner på hans håriga bringa. Träffade några trevliga bekantingar, men alla var visst på väg hem hela tiden. Skickade tydligen ett fylle-SMS till det halva paret, inget som jag ens kommer ihåg, men så kan det gå.

Till slut begav jag mig också från baren och kom på att jag inte kände för Dansbaren och när jag närmade mig Nattklubben såg jag att det var kö. Orkade inte vänta i snöfallet och kylan, så det blev till att dra på Bastuklubb istället…

Inga kommentarer: