torsdag 11 februari 2010

Kukring

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska inlägg bör avstå från att läsa detta.

Om den däringa kukringen. Den ska alltså sitta mot kroppen vid roten så man har både lem och pung genom den.

Den appliceras på så sätt att man sätter den mot pungen, drar först den ena kulan igenom och när den är på andra sidan så drar man den andra igenom. När båda kulorna är på rätt sida är det lemmens tur. Det är nu rätt ont om plats, så man får trixa lite. Man kan inte applicera en kukring om man har stånd förövrigt.

När den väl sitter där så har den två effekter förutom att det ser rätt bra ut. Man blir hårdare eftersom den marginellt hindrar blodutflödet. Den andra effekten är att när man kommer så dras testiklarna normalt inåt, men när ringen sitter där kan de inte det vilket leder till att man får en kraftigare orgasmkänsla.

När man jobbar i sexindustrin får man lära sig en massa spännande saker, får ta och skriva ett inlägg om onanileksaker (som tydligen ska kännas som om man stoppar in lemmen på "rätt" ställe) och ett om mannens G-punkt och leksakerna som stimulerar den…

Nog om kukringar, ni som inte testat, gör det. Man kan antingen köpa en billig i gummi eller silikon, eller om man har ett armband kan man testa det. Känns lite konstig först, men bra konstigt.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Okej. Jag kilar ner till porrbutiken på lunchen min.

Ponte sa...

Bra, hoppas du köpte rätt storlek...