söndag 21 februari 2010

Lite hångel blev det

På lördagsmorgonen nådde vi hans lägenhet, han bad om ursäkt några gånger för att det var stökigt eftersom han just höll på att flytta. Dessutom fick han ringa till jobbet och meddela att han var sjuk, för han skulle annars ha åkt direkt dit (kanske inte så lyckat i det läget).

Först lagade han kaffe och sedan försökte han fixa med lite webbradio-musik, men det lyckades inget vidare. Till slut så blev det en Madonnaskiva. Så blev det lite snack och sedan i den iskalla lägenheten klädde vi av oss och kröp ner i en iskall soffa.

Lite gos och lite hångel blev det följt av en liten slummer på en timma eller så. Följt av lite mer hångel och lite mer slummer och till slut mer hångel. Så avslutades allt med att vi var tvungna att hoppa i kläderna för han skulle till en middag. Två timmars sömn och två timmars hångel blev det väl.

Traskade till den närmsta stationen, men kände att jag var tvungen att göra mina behov snarst. Så jag kunde inte ta mitt planerade tåg hem utan åkte in till stan och begav mig till den Vilda baren istället.

Inga kommentarer: