onsdag 24 februari 2010

En onsdagsrunda

Förra onsdagen kom jag på att jag skulle ta en liten afterwork då jag var ledig på torsdagen. Begav mig till den Vilda baren som vanligt, träffade på några bekantingar, hade riktigt trevligt dessutom. Så dök latinoturisten upp (det visade sig att han skulle vara i Köpenhamn en vecka), han som jag flörtat med på lördagen. Han såg mig och tog plats bredvid.

Han var riktigt trevlig, ung (bara 20) och från Centralamerika. Tydligen var äldre män (30-45) hans grej, vilket ju kändes passande. Men någon av stammisarna var intresserad och efter ett tag traskade de tillsammans på herrarnas. Man är ju trots allt scoremongol.

Snackade ett tag till med honom senare, men kände mig lite oinspirerad. Så dök ett par av de lokala sydamerikanerna upp, så han tog sällskap med dem istället. Nu var det så att mitt sista vettiga tåg hade åkt, så det var bara till att stanna. Resten av kvällen i den Vilda baren var mycket händelselös.

Begav mig till Dansbaren där det var rätt tomt. Träffade Ridaren som ville tafsa, vilket han fick, orkade inte tjafsa om det. Träffade någon som verkade trevlig, en kock faktiskt. Snackade med honom ett tag, men insåg att han inte verkade vara något som helst av intresse.

Fortsatte sedan till Nattklubben som var oväntat välbesökt, det var trots allt vinterlov i Danmark. Träffade Brasilianens kompis och hånglade lite med honom, mer vilt än så blev det inte. Ingen jag direkt kände var intressant, men så är det ibland. Stannade till stängningstid och begav mig sedan hemåt.

Inga kommentarer: