tisdag 9 februari 2010

Smakar messmör som choklad?

Hände det så något spännande idag? Nja, jag skulle ju bjuda på lunch och den enda dansk som vågade testa konstaterade att messmör smakar som choklad. Som uppväxt på det kan jag inte hålla med, lite åt kolahållet kanske, men inte choklad iallafall.

Gjorde nått på jobbet idag som jag vet jag inte fick, men eftersom ingen kunde se mig eller kan lista ut det så tyckte jag det var OK på sätt och vis. Man måste få utnyttja sin situation lite ibland. Blev hursomhelst inte ett dugg klokare av det, så jag kunde lika gärna ha avstått.

Bestämde mig sent på eftermiddagen för att ta en AW. Träffade några rätt onyktra killar som jobbar i en annan bar och den lite heta som aldrig annars tittar åt mitt håll mer än för att ta upp en beställning passade på att hångla lite innan han rumlade hemåt. Dessutom erbjöd han mig att får hyra hans extrarum om jag ville.

Hade sedan tur, för det var en full tradig människa som bara ville snacka med mig. Till slut ledsnade jag och informerade honom att jag skulle gå till tåget. Hade 10 minuter extra på mig och det var tur eftersom det var tågtrassel så jag hann med tåget innan. Är nu trött och fortfarande onykter (det är 2,5 timmar sedan jag lämnade baren), strax dags att hoppa i säng!

2 kommentarer:

Kim M sa...

Messmör... det var länge sedan. Undrar vad det innehåller egentligen. Vad är messmör? Jag har ingen aning.

Ponte sa...

När man gör ost så blir en del av mjölken ostmassa, resten blir nått vattnigt med namnet vassla. Den kokar man tills det mesta av vattnet är borta och vips har man mesost. Innehåller massor av järn och andra nyttigheter.