måndag 15 februari 2010

En trevlig jänta

På lördagsförmiddagen lämnade jag Morgonvärdshuset och begav mig till Dagens första homobar. Lokalen hade då en kund (en norsk). Fick chansen att snacka med den kvinnliga bartendern som jag tidigare aldrig växlat andra ord än beställningar och tack med… Hon visade sig vara trevlig.

Så dök en av bekantingarna upp, han var lite missnöjd med sin fredag för han hade följt med någon kille hem och tvingats vara top i sängen vilket han tydligen inte gillar. Men i brist på bättre hade han ställt upp. Jag berättade min historia och när jag var på herrarnas insåg jag att jag fortfarande hade turistens sperma i pannan.

Traskade vidare till baren med den trevlige bartendern där det också var tyst och stilla på tidiga eftermiddagen. Fortsatte sedan till den Vilda baren. Efter ett tag var vi 12 personer där inne, uteslutande stammisar… Bartendern var för övrigt rejält onykter när han klev av sitt pass.

Träffade studenten igen, han hade tydligen turistat lite med sina kompisar och sedan badat i after shave, det stank i hela baren. Träffade lite andra bekantingar, men tröttnade sent på kvällen och återvände till baren med den trevlige bartendern. Där var det bara riktigt tråkiga människor, så det fick istället bli Dansbaren.

1 kommentar:

Kim M sa...

Inte undra på att din hy är så ungdomlig och vacker.