söndag 18 april 2010

Tina Turner

Nådde den Vilda baren på fredagskvällen och hamnade mitt i födelsedagsfirandet. Det var trevligt och födelsedagsbarnet blev fruktansvärt onykter och fick hjälpas ut till en taxi. Bartendern spelade mycket Tina Turner under kvällen, till en av bekantingarnas stora förtjusning. Han hade tydligen varit med 1975 i London när Ike och Tina gjorde sin sista show tillsammans.

Det blev rätt trevligt eftersom en hel del bekantingar var där. Men framemot midnatt var det inte så kul längre eftersom det var oerhört varmt i baren, så jag bestämde mig för att traska vidare. Strax utanför var en jobbigaste av alla kunder på väg in, tokfull redan när han kom. Tur jag gått, stackars människor i baren.

Nådde nästa ställe och träffade samma bekantingar som kvällen innan (ingen överraskning, de är där nästan varje kväll). Det måste vara hårt att sova ihop, jobba ihop och gå ut ihop. Sånt måste nästan tära på alla förhållanden, men vad vet jag.

Så blev det ett sista stopp i en bar, nått att äta på Rådhusplatsen och så begav jag mig till den thailändska nyårsfesten. För att nå dit måste man igenom horkvarteren, fick 8 sexerbjudanden, 10 kokainerbjudanden och fick trängas med många skumma typer.

4 kommentarer:

Kim M sa...

Åtta sexerbjudanden får du ju även när du kilar ner till snabbköpet.

Ponte sa...

Men inte då, max 5 st...

Kim M sa...

Inte undra på att klammen kommer och går!

Ponte sa...

Klammen eller klamman