torsdag 22 april 2010

Morgonfest

När thaistället stängde tidigt på lördagsmorgonen trodde jag vi skulle traska hem till Thai-killen, men inte då. Han hade ringt en kompis som kom och hämtade oss i bil och hela drösen nådde Nattklubben. Det var egentligen stängt, men eftersom bartendern ville ha Thai-killens kompis (som förövrigt är dansk, ganska hetero och talar en del Thai) i säng fick vi komma in.

Efter en drink gav vi oss ut i bilen igen och åkte hem till Thai-killen. Ett par andra personer kom också förbi. Morgonfest tillsammans med en dansk hetero, hans flickvän (en ladyboy med bröst och kuk), tre andra lady-boys (två erotisk dansare på strippklubb den tredje hora), Thai-killen (fortfarande i thaikostym) och lilla jag.

Dansken babblade och babblade, ganska intressanta historier faktiskt och skönt eftersom man själv slapp anstränga sig. De flesta av hans kompisar hade förövrigt brutit vänskapen när de fattat att den nya flickvännen hade nått damer brukar sakna mellan benen… Hunden var med hela morgonen och Nasse blev påsatt många gånger. Och några av besökarna använde en hel del kokain.

Thai-killen lade sig efter en stund och jag följde hans exempel efter ett par timmar. Noterade aldrig att de andra gick hem, men det gjorde de tydligen för de var inte kvar när vi vaknade.

Inga kommentarer: