söndag 11 april 2010

Lite nakenhet blev det

På påskdagen var det så dags för påskbrunch i den Vilda baren. Vanligen när det är brunch brukar jag vara tidigt ute och börja min eftermiddag på annat ställe, men denna gång var jag lite sen så jag begav mig dit direkt. Fick köa i ett par minuter och i kön mötte jag två herrar jag träffat för några månader sedan. De kände först inte igen mig trots att vi så sent som veckan innan hade en sporadisk mailkontakt.

Väl inne i baren var det dukat upp med mat, samma som vanligt ungefär och han som driver baren och fyllde år dagen till ära var redan på örat så att säga. Kvällen avlöpte blött, det blev en hel del shots och tillsammans med många öl blev man rätt så onykter. Ingen hittade på nått syndigt, inget sugande i hörnen eller liknande, så till slut fick jag ställa upp och dra av mig skinnbyxorna. Trekantskyssaren som då dykt upp hängde givetvis med på det.

Efter en stunds nakenhet var det inte kul längre eftersom ingen annan hängde med, så vi klädde på oss igen. Kvällen övergick till natt och jag traskade vidare medan Trekantskyssaren gick hem.

Nästa bar var stilla, bara någon jobbig full äldre herre som berättade hur sexig jag var, men turligt nog såg jag ett par bekantingar längre ner i baren och gömde mig hos dem. Det fungerade... De hade fått tag på en kuvösmums till ny bartender, även om han inte ser så bra ut så verkade han kul. Har sett honom ute någon gång, men inte riktigt funderat närmare på det.

Inga kommentarer: