söndag 11 april 2010

En lång kraftfull svart med stavpiercing

Skulle INTE ge mig på och ta någon AW den här veckan, men jag lyckades inte avstå. Hamnade så i den Vilda baren i onsdags efter jobbet och han som blev irriterad över att jag inte ville med honom hem härom veckan var där i samspråk med en amerikansk turist (som inte såg nått vidare ut). Hittade en annan plats vid baren och fick en lustig herre bredvid mig.

Jag vet inte om han var ordentligt onykter eller om han inte hade alla hästar hemma, men han rörde sig inte som om han vore onykter. Hur som helst så berättade han historier som liksom inte hade nått med nått att göra, väldigt spridda skurar. Och historien om hans finska ex-pojkvän drog han förövrigt två gånger. Men jag fick en omgång komplimanger iallafall. När han gått dök en kille upp som jag absolut kunnat tänka mig att gå till sängs med, han tog platsen bredvid mig, men jag var ju tvungen att åka hem, så det kunde ju liksom inte bli nått där.

Och rubriken härstammar från bussresan ner på stan. Fick en lång svart man med gigantiska lår, och en stav-piercing i örat bredvid mig. Läcker...

2 kommentarer:

Kim M sa...

GIGANTISKA LÅR!
Aaaaaaah.

Ponte sa...

Vi är barnsligt förtjusta i sådana...