torsdag 15 april 2010

Kä-kä-kära nån

På torsdagsnatten strax innan första tåget skulle gå hem träffade jag så en Thai-kille. Han är lång för att vara Thai och han ser rätt bra ut, fint mörk färg. Så vi snackade lite och så undrade han om jag inte ville följa med honom hem och sova på hans soffa istället för att ta mig hela vägen hem till Skåne sådär på morgonen. Kändes lockande även om jag misstänkte att det kanske inte skulle bli soffan…

Vi tog en taxi hem till honom där jag lämnade min väska för vi skulle ut med hunden. Så kom han på att han var törstig, så vi traskade förbi någon kiosk för att köpa öl. Så där står jag i horkvarteren klockan 5 på morgonen med en liten hund och väntar på honom. Vi fick med oss ölen och traskade hem.

Väl där blev det lite gosande i soffan, sedan lite gosande i sängen och när vi var på gränsen till att komma igång med lite sex ville han sova. Jag var lite missnöjd, men det var kanske lika bra. Men så skulle killen hitta sin flaska Poppers så vi vände upp och ner på hela sovrummet utan resultat. Det visade sig nästa morgon att den stod i kylskåpet.

Hunden (en hona av någon inte allt för stor vit korthårig typ) hade en favvoleksak. Ett gosedjur (Nasse från Nalle Puh) som hon släpade runt, apporterade och juckade (!) mot. Stackars Nasse, han är ju ett mycket litet djur…

Så blev det skedsovning, omhållning och hunden i sängen. Vaknade plötsligt av att hunden var under täcket där hon snällt lade sig mellan mina fötter.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Tänk... en man OCH en hund. Ljuvligt sovsätt.

Ponte sa...

Japp, en man och en hynda