tisdag 6 april 2010

Skräpmatsvecka

Så har en ny vecka börjat och Ponte har idag haft fullt opp om man säger. Men turligt nog var det inte hjärnarbete utan snarare kroppsarbete nästan hela dagen. Ganska skönt faktiskt. Och kompis R har nedkommit, kalvat, fölat eller vad man nu säger. Hon är faktiskt blott den andra i min närmare vänkrets som blivit förälder...

Förra veckan var det en påg som gjorde vissa närmanden på nätet, så idag i ett stressat ögonblick föll jag till föga. Får hitta på nått sätt att ta mig ur det tror jag, vet inte hur människan ser ut, vet bara att han är väldigt ung och gillar jock straps.

Har skräpmatsvecka just nu, orkade inte gå och handla igår, så det blir kebab till lunch 3 dagar och idag blev det McD på vägen hem (kände inte för yoghurt även om Skånemejeriers dyra lyxyoghurt är mycket smarrig och rekommenderas varmt). Får ta salladsvecka nästa vecka istället för att liksom kompensera lite.

Såg förövrigt en hel hög heta unga blatte-män idag, det har sina fördelar att jobba i vissa områden... Och idag var första dagen då det 1. var solnedgång när jag väntade på tåget hem och 2. inte var kolmörkt när jag kom hem. Vi går mot ljusare tider, underbart!

2 kommentarer:

Kim M sa...

Kroppsarbete tillåter skräpmat! (Ett tag.)

Ponte sa...

Det gör väl kanske det ja...