onsdag 28 april 2010

Sug både fram och bak

Efter massage och sex på onsdagskvällen nådde jag den Vilda baren. Det var överraskande nog rejält många människor. Vilken skillnad mot tisdagens after work. Och vilt blev det plötsligt. Någon bad bartendern om att ta fram paddeln och ett antal bakdelar (både byxklädda och nakna) fick smaka på lite spanking. Sedan var det en berusad turists tur och det hela urartade lite när någon sög hans lem och någon annan slickade honom baktill. Men det var ju trots allt onsdag…

Efter det blev det lite avslaget, men trevligt. Några stammisar var ordentligt onyktra och sentimentala kvällen till ära, men det gick det med.

Så traskade jag vidare till Nattklubben som var i det närmaste tom, men fylldes itakt med att barerna stängde. Träffade en söt trevlig kanadensisk turist som skulle till Östergötland och jobba på bondgård under våren. Men han var inte värst intresserad av mig vilket nog var lika bra…

Så dök plötsligt det halva paret nummer 1 upp. Han var tydligen på substanser och hade partat oavbrutet sedan lördag. Undrar hur bakis man blir efter det… Med sig hade han 2 heterokillar som han hoppades få hitta på saker med, men jag tror inte det blev något av med det.

Mötte Thai-killen som först var lite avvaktande, men sedan ganska gosig, så lite hångel fick jag i alla fall. Vi dansade (vilket jag normalt aldrig gör) tillsammans med en kille på kryckor (!) och hade rätt kul. Nummer 1 kom och höll oss sällskap, visade lemmen på dansgolvet gjorde han visst också…

Thai-killen och nummer 1 träffade sedan på varandra på herrarnas, men nummer 1 hade tydligen avstått från att suga Thai-killens lem eftersom det verkade som om jag och Thai-killen hade nått ihop. Och det var inte nummer 1 som berättade det utan Thai-killen.

Så var det sent och nummer 1 kom på att han skulle till Bastuklubben och undrade om vi kände för att hänga med. Vi avstod, kl 4 en torsdagsmorgon lär det inte vara nått drag där. En stund senare traskade också Thai-killen dit, men jag valde att vänta på att han skulle återkomma. Det gjorde han inte.

Så begav jag mig hemåt och när jag kom hem hade jag fått ett SMS från Thai-killen där han informerade mig om att han just vaknat på Bastuklubben och att jag var välkommen att dela hans säng. Jag avstod, hade ju just kommit hem. Vet inte alls var jag har honom, ett mysterium, men det friskar min själ opp som vi säger här i Skåne.

Inga kommentarer: