torsdag 14 maj 2009

En liten kall

När jag kommit i säng på lördagsmorgonen var jag helt säker på att jag skulle sova i soffan framför TV:n den kvällen och efter att ha lyckats sova ca 4 timmar var jag ännu mer övertygad. Men frampå kvällskvisten kände jag för att hitta på nått så jag hoppade i skinnbyxorna och SMS:ade till Bloggkungen att jag skulle ut om de kände för att öla en kväll till med mig.

Kom till Köpenhamn, träffade den andre trekantskyssaren i kvällens första bar, det var länge sedan jag ramlade på honom senast, tror det var den där gången. Så hörde Bloggkungen av sig och jag traskade för att träffa honom och hans kompis. En av mina bättre bekantingar (som är mycket trevlig) var också där och han snackade med en kille som Bloggkungens kompis tyckte var fin. Fick veta senare att han tydligen också är svensk... Enligt min ringa mening kanske man kan sätta upp honom på listan som halvfin.

Mitt i mitt synfält fanns den asiatiske killen som jag tyckte var het för ett par veckor sedan, men framifrån var jag lite mer tveksam, så halvfin kanske man kan säga där också. Bloggkungen och hans kompis traskade tidigt tillbaka till sitt hotell, de skulle ju köra hela vägen till Stockholm på söndagen. Gjorde förövrigt nått i baren jag senare ångrade och fortfarande ångrar, men det passar sig inte att berätta, speciellt inte i den här bloggen.

När Bloggkungen och hans kompis gått, tog jag plats tillsammans med den trevlige bekantingen som återigen funderade på att ragga upp en taxichaufför på vägen hem, men blev mer och mer tveksam allt eftersom promillehalten steg.

När vi skulle gå beställde han en färdknäpp till alla som var kvar i baren (dvs 4 st) "en liten kall" (Southern Comfort + lime som skakas med en massa is för att bli iskall). Sedan följde jag honom till taxin, men han hade svårt att välja chaufför. När han kommit iväg traskade jag till nästa bar, men den var nästan tom såg jag genom fönstret, så jag bestämde mig för att bege mig till dansbaren, men så långt skulle jag inte komma...

2 kommentarer:

Kim M sa...

Hmm... Och var hamnade du då, tro?

Fint att du följer karlarna till taxibilarna.

Ponte sa...

Det är säkrast så...