tisdag 5 maj 2009

Vilken hötapp smakar bäst?

Stupade i säng kl 9 på fredagsmorgonen och sov i 9 timmar. Det var härligt, för annars när jag kryper ner full och ensam i sängen brukar det i bästa fall bli 5 timmar. Och efter att ha fått frukost och en rejäl middag blev det till att dra till Danmark igen. Kände ett litet sug efter att gå på läderklubb, så jag var klädd i skinnbyxor, men kom på 3 minuter innan jag skulle gå hemifrån att det nog var bättre med jeans. Det skulle visa sig vara ett utmärkt beslut.

Hamnade i kvällens första bar, snackade med någon bekanting, men när han gick var det rätt tradig, så jag traskade snabbt vidare i natten. Nästa ställe var välbesökt, träffade Bulan, men bestämde mig för att inte umgås för mycket med honom, vill inte ha halsinfektion igen, det är inte värt det... När jag traskade ut och gick förbi läderklubben ångrade jag verkligen att jag inte haft skinnbyxorna på, men men.

Hamnade så i tredje baren för kvällen (hade nu varit ute i mindre än 2 timmar) och där blev jag kvar ett tag. Det var nämligen så att jag på min högra sida hade en het asiat och på min vänstra först en trevlig stammis och bredvid honom en het ung latino som möjligen var svensk (han hade iallafall en tröja med svensk text på). Stammisen gick och jag hade ju världens läge, men kom inte på vad jag ville ha, blev som åsnan mellan hötapparna och var dessutom för blyg för att prata med någon av dem, heta män är läskiga...

Så dök min favvo-lesbian upp tillsammans med Vikingens numer vräkte kompis tidigare inneboende. De tog plats mellan mig och latinon. Killens problem med vräkningen var inte lösta och alla hans möbler och kläder är i polisens förvar och det kan ta upp till 6 månader innan han får dem tillbaka tydligen. Fick också veta att Vikingens kompis hade försökt ta livet av sig men misslyckats med det.

När skvallerstunden var avklarad så visade det sig att asiaten hade traskat någon annanstans (märkte inte att han gick tyvärr). Istället tog en full gammal gubbe med mycket tjocka glasögon den platsen. När så mina två bekantingar traskade vidare (och föreslog att jag skulle komma efter när jag druckit upp), traskade också latinon vidare, kastade långa blickar efter honom, men det hjälpte ju inte...

Fick då en annan full gubbe på den sidan och han blev helt oprovocerad ovän med någon vid ett bord bakom eftersom han tyckte att de vid bordet bara snackade med varandra om tråkiga saker. Han fick tillsägelse av bartendern och en stund senare somnade han och blev utslängd. Den andra fulla gubben med de tjocka glasögonen tafsade på mig, så jag bytte plats under mina sista minuter... Och då ringde telefonen minsann.

Inga kommentarer: