tisdag 11 november 2008

Snö och botox

I fredags var det så att jag egentligen inte kände för någon danmarkstur eftersom jag var trött och hängig, men till slut lät jag mig övertalas. Det var så att jag träffat en dansk ute några gånger och snackat med honom och vi hade dessutom bytt nummer. Nu ville han träffas bara vi två och efter lite tjatande från hans sida så hängde jag på.

Planen var att ta en timmas tupplur i soffan efter jobbet innan det blev middagslagning och tillsnofsning. Men när jag kommit hem var jag hungrig, så det blev matlagning på en gång och efter det kände jag inte för någon tupplur utan gick direkt in i duschen. Det gjorde att jag var i Köpenhamn 1,5 timma tidigare än vi hade planerat.

Efter mycket funderande kom jag fram till att det var en bra dag för läderbyxor, så det fick det bli. Det visade sig vara ett mindre klokt beslut. Att åka överhuvudtaget visade sig vara ett dumt beslut.

Nåja, traskandes Ströget fram där det kom konstgjord snö ut genom ett fönster och virvlade sedan ner på gatan, någon hade haft en driva i frysen och lagt upp en eller ett par kubikmeter utanför sin bar och några hade nu julpyntat.

Första baren var rätt så lugn och skön, en full kille (med äldre man) stirrade en del, men jag har svårt för dem som tror de är jättesnygga och kör botoxläppar, inte min stil... Efter en öl var det läge att traska vidare, nästa ställe var så knökfullt att jag vände i dörren, så det blev till att dra sig tillbaka till ett riktigt stamhak och invänta den danska killen som skulle påträffas.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var juligt värre!

Men du menar väl ändå silikonlips!?
Botox förlamar ju muskler (=slätar ut). Antar att det var plutläppar du menade.

Ponte sa...

Oj silikon, tur du uppdaterar mig, man är så obildad när det gäller sånt...

Hasan sa...

Jag kör ju alltid silikonlips-tekniken och tror att jag är den snyggaste killen i världen. :D Och det brukar funka ganska bra för mig. Haha. Killar brukar dras till mig som flugor dras till socker. ;)

Anonym sa...

Du är så naturligt fräsch att du inte behöver kunna sånt här.

Ponte sa...

Hasan - Det funkar ju när man är det...

Kim - Tack, just vad man behöver höra en onsdagsmorgon!