fredag 14 november 2008

Om politik, sex och fredagar

Politiska inlägg gav tydligen lite debatt minsann, nåja, kul att få vara lite provocerande ibland... Man får göra det oftare kanske.

Äntligen fredag, var tog den här veckan vägen? Jag har inte hunnit nästan nått varken hemma eller på jobbet, vecka 46 bara gled förbi obemärkt. Igår var det lite drama på morgonen med en brinnande buss utanför fönstret, och när jag skulle till jobbet lekte skolbarnen med skummet från släckningen. Skummet väger ju nästan inget och det blåste lite, så när de rörde om lite i skummet med skorna så flög det ju runt vita små små skumbollar, mycket kul när man är ca 8.

Jag tror jag avstyr morgondagens nakenparty med sexakter och har istället bjudit hem Spicy på hångelkväll, det ska bli mycket trevligt och det gör inget att det är jättetrångt med två män i en enkelsäng, man kommer liksom nära. Men den här gången nöjer jag mig nog med att tafsa lite när det är sovdags... Och det blir till att laga riktigt god mat imorgon för att imponera, frågan är bara hur det ska gå efter en helnatt i Köpenhamn, men det märker vi...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det där skummet är nog roligt även när man är 33!

Bra där. Skippa det vulgära nakenpartyt och hångla istället.

Ponte sa...

Funderade på att puffa 8-åringarna åt sidan så jag fick ha skummet för mig själv... Det hade nog varit lite kul med nakenparty, men inte den här helgen.