tisdag 29 september 2009

You bitch

På fredagen efter min matlagning och nummer 1’s avfärd mot mingelpartyt nådde jag den vilda baren. Med tanke på hur lite folk det varit på torsdagen hade jag inte så höga förväntningar på fredagen, men trots att jag dök upp vid 9-tiden var baren halvfull och stämningen på topp.

Det var en trevlig men händelselös kväll, sprang som vanligt på lite bekantingar och lyckades hinna med ett par barer och Dansbaren men utan större händelser. Träffade en ny brasilian som jag pussade lite på, men han var inte alls kul efter en stund. Någon tvärsomnade i baren ett antal gånger och någon annan drog med sig två barstolar när han gjorde en rejäl vurpa, annars inget spännande. Det var mycket mer folk än jag trott, men inga roliga människor direkt.

Nådde så Nattklubben där jag träffade Brasilianens (med stort B) kompis som var allmänt gosig och av någon oklar anledning daskade vi varandra i rumpan och kallade varandra ”Bitch” hela natten, men trevligt i alla fall. Begav mig sedan hemåt vid stängningsdags och var förhållandevis nöjd med min helg.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Ni är ju kåta hyndor, så bitch passar bra.

Ponte sa...

Det är väl inte svårare än så kanske