fredag 4 september 2009

Morgonvärdshus (igen)

Tidigt i lördags morse gick jag med på att hänga med en bekanting på morgonvärdshus istället för att åka hem. Han och hans kompis var på cykel medan jag gick. De skulle cykla före och när jag kom fram efter 10 minuter såg jag inte till dem. Tänkte att jag ju kunde vänta en liten stund om inte annat.

Till slut när jag skulle till att ge upp och gå hem så dök bekantingen upp, men hans kompis hade cyklat hem. Det visade sig att killarna vid ett av borden var bekantingens kompisar, så jag hängde med över till dem. Trodde först att de två i soffan hade nått ihop, de liksom kommunicerade på det sättet, men så var det visst inte för under morgontimmarna stötte först den ene av dem på mig vilket jag först inte riktig var med på men efter en stund gick det upp även för en aningen trött Ponte. Strax därefter passade den andre på, men honom var jag iallafall inte intresserad av. Fick sedan fråga bekantingen om de båda var ihop eller inte och det visade sig att de var bästa kompisar sedan många år.

Den tredje killen var tydligen hetero (enligt egen utsago) och väntade på sin lesbiska väninna som dök upp ett tag senare. Men honom hade jag klart kunnat tänka mig att missbruka... Dessutom var han mycket trevlig, så för en gångs skull var det inte så att alla snackade med någon utom jag, den lesbiska väninnan fick istället det på sin lott, mycket märkligt...

Min bekanting och en av killarna i soffan spelade tärning (men inte om shots utan bara om äran), vi andra snackade och plötsligt sa bekantingen "nu är det dags att gå på homobar". Jag kollade på klockan och insåg att vi suttit där i 4,5 timma, men tiden hade minsann gått snabbt.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Ponte Populär.
Härligt att det snackas även med dig.

Ponte sa...

Ja, för en gångs skull