söndag 6 september 2009

Trött trött trött på nattklubb

I lördags satt jag i en bar, onykter och trött som jag vet inte vad efter att inte ha sovit en blund natten innan. Funderade på om det var läge att ta tåget hem eller ta sig igenom hela natten. Ponte brukar inte vara den som bangar ur, så hela natten skulle det bli, men det var kanske mindre genomtänkt. Man får inte ut så mycket av det när man måste stå upp eftersom man är orolig att man ska falla i sömn.

Efter den vilda baren blev det en liten tur till ett par andra ställen och sedan kom jag fram till att jag skulle skippa Dansbaren för där har det varit minst sagt tråkigt de senaste gångerna. Istället dök jag upp ovanligt tidigt på Nattklubben vilket brukar vara ett hyggligt bra trick för att hitta en man för natten. Nu var jag allt för trött för att lyckas med något sådant.

Träffade Brasilianen som var jättefull, träffade hans kompis som var jättefull, träffade en svensk som var jättefull osv. Insåg efter en stund att jag nog inte skulle sitta ner, det var lättare att hålla sig igång när man stod upp, men jag borde ha åkt hem tidigare under kvällen. Ska INTE göra en dubbelnatt igen, men det sa jag ju förra gången också...

2 kommentarer:

Kim M sa...

Nej, usch och fy för dubbelnätter.
Jag klarar knappt en natt numera.
Kära hjärtanes, Ponte.

Ponte sa...

Det kan man verkligen säga, kära hjärtanes