måndag 28 september 2009

En morgonpromenad

Kom fram till stationen och insåg att ”attans, tåget hem gick för 2 minuter sedan”. Bestämde mig för att skita i att vänta på nästa och tog en långsam långpromme hem till det halva paret. Vet när de kliver upp för att gå till jobbet, men jag hade hört att de skulle resa bort över helgen, så lite orolig var man ju att de inte skulle vara hemma.

Traskade stilla genom köpenhamnsmorgonen, mötte några joggare, mötte folk som började jobba tidigt och såg solen gå upp över sjöarna, mycket vackert.




Handlade chokladcroissanter på vägen, satte mig på deras trappa och ringde dem några gånger utan resultat. Tänkte att ”jag väntar 10 minuter till och går sedan hemåt”, men efter ett par minuter kom det livstecken från dem. Det visade sig att de försovit sig och var ganska nöjda med att jag kommit på besök, annars hade i alla fall nummer 2 kommit försent till jobbet den dagen.

Nummer 1 hade ingen brådis däremot, så vi fick lite mello och lite Madonna sådär på morgonkvisten i lägenheten som såg ut som om den var nybombad. Sedan gav sig nummer två iväg till jobbet och jag begav mig till sängen. På gatan utanför arbetades det, det inte om de borrade efter olja, men det var ett jävla liv till och från. Det visade sig förövrigt att det halva paret först skulle åka bort helgen efter…

2 kommentarer:

Kim M sa...

Jag blir så glader varje gång du publicerar bilder!

En bostad som ser bombad ut är en spännande bostad. Man vill dock inte bo där.

Ponte sa...

Hmmm, får skrapa ihop fler bilder kanske...